Wandelmiddagen in Helmond West

Buurtzorg Helmond West organiseert i.s.m. stichting JIBB wandelmiddagen voor volwassenen en senioren. Elke donderdag plannen we een rustige wandeling van ongeveer 1,5 uur vanaf wijkhuis Westwijzer, Cortenbachstraat 70.

Na ongeveer 45 minuten wandelen, drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee. Bij mooi weer op een leuke plek in de natuur en als het weer iets minder mooi is in een horecagelegenheid. Niet iedereen is even goed ter been dus maak je gebruik van een rollator of een rolstoel, laat je dan niet weerhouden om met ons mee te gaan. We proberen het voor iedereen mogelijk te maken om aan te sluiten. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger mee willen gaan om de rolstoelen te duwen.

Ook organiseren we geregeld andere leuke activiteiten waar je vrijblijvend aan deel kan nemen als wandelaar. Elke derde donderdag van de maand kun je voor €5,- genieten van een driegangen menu in wijkhuis Westwijzer. Of deelnemen aan de jaarlijkse ‘afsluitende’ BBQ.

Deelname aan de wandelmiddagen is gratis. Loop gerust eens met ons mee!

Aanmelden kan bij Buurtzorg Helmond West: 06 – 10 89 53 93, helmondwest@buurtzorgnederland.com of via de buurtsportcoach: 06 – 29 04 64 99, kristianvandennouwlant@jibbhelmond.nl

Locatie
Vertrek vanuit de Westwijzer
Cortenbachstraat 70
Helmond

Contact:
Heeft u vragen over deze activiteit? Dan kunt u een e-mail sturen naar Kristian van den Nouwlant.

Aanmelden