Ambassadeurs

Nieky “The Natural” Holzken

Nieky Holzken is als geboren en getogen Helmonder al jaren actief in de top van het Internationale Kickboksen.
Hij is meervoudige wereldkampioen in zijn gewichtsklasse. Nieky is ook actief als bokser en wil de eerste wereldkampioen worden in beide disciplines tegelijk.

Maartje Otten

Maartje Otten is een kanoslalom talent uit Helmond. Na diverse scholierenkampioenschappen ontdekte Maartje haar talent voor kanoslalom. Het is haar grote passie. Maartje traint de helft van het jaar in het buitenland en vaart World Cups, Ek’s, WK’s en andere (internationale) wedstrijden. Het grote doel van Maartje is de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Bob de Voogd

Bob de Voogd is een Nederlands hockeyer die uitkomt voor Oranje Zwart en het Nederlands elftal. De Voogd, een middenvelder/aanvaller, speelde eerder voor HC Helmond en HC ‘s-Hertogenbosch.
De Voogd won met het Nederlands elftal olympisch zilver op de spelen van London 2012.

Fieke van Griensven – Boekhorst

Fieke van Griensven is voormalig Nederlands hockeyster. Fieke van Griensven speelde 116 officiële interlands (128 doelpunten) voor de Nederlandse hockeyploeg.

Amy Siemons

Amy Siemons is een Nederlandse wheeler, die zich heeft gespecialiseerd in de 100 en 200 m. Siemons begon in 2005 met atletiek op recreatief niveau. In 2010 maakte ze haar debuut bij de wedstrijdatletiek op het onderdeel wheelen.

Tijdens deze Paralympische Zomerspelen 2012 in Londen won ze zowel op de 100 meter als de 200 meter een zilveren medaille.

Erica van Dijck

Erica van Dijck heeft tussen 1981 en 2001 verschillende keren op het podium gestaan bij de Europese kampioenschappen badminton. Daarnaast is ze verschillende keren Nederlands kampioen geweest in de damesdubbel- en gemengddubbelklassen. Van Dijck is bij de senioren in totaal 23 keer Nederlands kampioen geweest in het gemengddubbel en damesdubbel.

Berry van Aerle

Berry van Aerle is een voormalig profvoetballer, die dertien seizoenen lang deel uitmaakte van de selectie van PSV Eindhoven. Van Aerle was berucht om zijn snelheid en kreeg daarom de bijnaam Turbo Berry. Van Aerle speelde doorgaans als rechtshalf en kwam tot ruim 300 officiële competitiewedstrijden, waarin hij veertien keer scoorde.