Kerstvakantie

De wintermaanden zijn gezellig en intiem. Maar de hele dag binnen zitten is natuurlijk niks! Gelukkig organiseert JIBB in de kerstvakantie weer superleuke activiteiten voor jou!

Denk aan schaatsen, Jungle Gym, Urban Parkour & Fight Acrobatics, basketbal en freerunnen. Ook voor de kleinste kids is er van alles te doen, denk aan Hiphop Kids of Ouder-Kind Yoga. En onze Junior JIBB’ers organiseren ook twee activiteiten, namelijk de Glow Speurtocht en Lasergamen. En dit is nog lang niet alles! Er zijn genoeg leuke activiteiten te doen in de kerstvakantie!

Aanmelden kan van maandag 3 december (9.00 uur) t/m woensdag 19 december.
Klik hier om je aan te melden! Alle activiteiten kosten €2,- per activiteit en VOL=VOL.

Tot in de kerstvakantie!

Helaas zijn sommige activiteiten al volgeboekt. Wilt u uw kind(eren) op de wachtlijst laten zetten dan kunt u een mailtje sturen naar activiteiten@jibbhelmond.nl met de volgende gegevens: voor welke activiteit (incl datum en tijd) wil uw kind op de wachtlijst, voornaam, achternaam, school, groep, telefoonnummer en mailadres.
Als er een plek vrij komt bij de betreffende activiteit wordt u per mail of telefoon op de hoogte gebracht. Dit kan ook pas een dag van tevoren zijn! Uiteraard mag u altijd nog “nee” zeggen.