Partners

Sportaanbieders

Met een groot aantal sportaanbieders werken wij reeds samen of zijn we in gesprek. Wij willen graag met nog meer sportverenigingen samenwerken. Op deze manier kunnen we nog meer kinderen structureel aan het sporten krijgen. Is uw vereniging nieuwsgierig, neem contact met ons op!

Uiteraard werken wij ook samen met (semi-) commerciële sportaanbieders. Voorbeelden hiervan zijn dansscholen, sportscholen en vechtsportscholen. Wij zijn altijd op zoek naar het structurele sportaanbod dat past bij ieder individueel kind.

Deze sportaanbieders werken momenteel met ons samen:

 
TV Carolus
RTC Buitenlust
Maach
AtH
Difesa
Phoenix
Kunstkwartier
DV Xperience
Soo bak-gi
Van den Hurk tennis
Tienerhuis
Danstijd
Commit
Balletstudio Brandevoort
Movement Studios
HGC Overbrug
Ank de Voogd
Haagse Rozenknop
Twirlvereniging Imagination
TC Stiphout
Studio Danstique
 

Scholen

JIBB werkt samen met een groot aantal scholen in Helmond. De sport professionals geven speciale sportclinics onder schooltijd.
In eerste instantie om kinderen met andere sporten kennis te laten maken en enthousiast te maken voor verschillende vormen van bewegen. Daarnaast zijn deze clinics ervoor bedoeld om onze sport professional te introduceren bij de kinderen.

We werken samen met:

Basisonderwijs
 
 
Speciaal onderwijs
 
Het Zuiderbos
Taalbrug
 
Voortgezet onderwijs
 
 
Beroepsonderwijs
 
 

Welzijn

JIBB werkt samen met een aantal belangrijke maatschappelijke partners in Helmond. Deze organisaties hebben, evenals Jibb, ieder hun eigen specifieke kwaliteiten / vakgebieden. Als partners zijn we in staat om meer doelgroepen te bereiken. We versterken elkaar enorm door samen te werken. Vooral in onze activiteiten in de wijken.

Maatschappelijke Partners
 
GoldenSports
Uniek Sporten
Provincie Noord Brabant
ReumaActief De Peel
Regionaal Autisme Centrum
Oranje Fonds
Steunpunt Residentie Brouwhorst
Savant zorg
Speeltuin Leonardus
Speeltuin Helmond West
Buurtzorg
MediFit
de Vreedzame wijk
 

Partners en Sponsors

Zonder ondersteuning van externe partners, adviseurs, stage-aanbieders en ondernemingen, die hun maatschappelijke betrokkenheid voor de activiteiten van Jibb tonen, kunnen wij ons werk niet doen. Ook zij kunnen u mogelijk van dienst zijn, wij brengen u met hen in verbinding.

Adviseurs
 
 
Maatschappelijke ondersteuners & sponsoren
 
 
Stage-aanbieders
 
 
Externe partijen
 
De Nationale Sportweek