Privacybeleid

Wij zijn ons ervan bewust dat vertrouwen aan de basis ligt van onze samenwerking. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van JIBB. U dient zich ervan bewust te zijn dat JIBB niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

JIBB respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van JIBB of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van JIBB of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst).

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie (persoonsgegevens) en beeldmateriaal voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Gebruik van foto’s
Wanneer u uzelf of uw kind aanmeldt voor één van onze activiteiten, bent u zich bewust van ons beleid op beeldmateriaal. D.m.v. het toestemmingsformulier geeft u duidelijk toestemming, er wordt niets gepubliceerd zonder uw toestemming.
Wanneer u uw kind aanmeldt voor één van onze activiteiten, gaat u akkoord met de publicaties van zijn/haar foto’s op onze website. Dit zijn de foto’s die gemaakt zijn tijdens de activiteiten waaraan uw kind heeft deelgenomen. Indien u hier niet mee akkoord gaat, dient u dit aan ons kenbaar te maken.

Derden
In het geval van samenwerking met derde partijen, waarbij sprake is van gegevensverwerking van persoonsgegevens, maakt Stichting Jibb afspraken over de eisen waar gegevensuitwisseling aan moet voldoen. Deze afspraken voldoen aan de wet. De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Bewaartermijn
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om de activiteiten goed uit te kunnen oefenen of om wettelijke verplichtingen te kunnen naleven.

Klachten
Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Postadres JIBB
Stichting JIBB
Postbus 801
5700 AV Helmond
E info@jibbhelmond.nl
T 0492 347 071

Kantoor JIBB
Wethouder Ebbenlaan 166
Helmond