Anjo Renkens

Anjo Renkens
Rijpelberg

Van mijn hobby mijn werk maken dat is wat ik dacht toen ik mijn Havo diploma behaalde en startte aan de Fontys Sporthogeschool in Tilburg. Kinderen en jongeren motiveren en enthousiasmeren te sporten en bewegen, daar ligt mijn hart. Plezier staat hierbij voorop.

Nadat ik in 2012 afstudeerde ben ik de buitenschoolse opvang ingerold, waar ik me voornamelijk richtte op het sporten en bewegen met de kinderen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij JIBB. Ik verzorg clinics op verschillende basisscholen en beweegdiploma lessen aan alle kleuters van OBS ’t Hout en de Silvester Bernadette. Door het aanbieden van allerlei beweegspelletjes en toestelsituaties worden de motorische vaardigheden al op jonge leeftijd spelenderwijs gestimuleerd en sluiten we af met een beweegdiploma. Mijn doel; iedereen laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en bewegen!

Zelf ben ik uiteraard ook een fanatieke sporter. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met turnen, waarna ik rond mijn 10e de overstap maakte naar het volleyballen. Volleyballen doe ik nog steeds en sinds 2014 ben ik lid van de Helmondse volleybalvereniging – Polaris. Wanneer het volleybalseizoen afgelopen is, trek ik mijn hardloopschoenen aan!