Charlotte de Moet

Charlotte

Charlotte de Moet

Na het afronden van mijn opleiding aan de Fontys Sporthogeschool ben ik begonnen met werken als pedagogisch medewerker in Dierdonk. Op een gegeven moment heb ik het avontuur opgezocht en ben ik gaan werken als docent Lichamelijke Opvoeding op St. Maarten op de Nederlandse Antillen. Uiteindelijk ben ik bij Jibb terecht gekomen, waar ik met veel enthousiasme en plezier verantwoordelijk ben voor de sportclinics op de basisscholen in de Rijpelberg.

Het belangrijkste vind ik dat iedereen plezier heeft in bewegen. Door kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met verschillende sporten, hoop ik dat ieder kind een sport vind waar hij/zij enthousiast van wordt.

Zelf ben ik al vroeg begonnen met sporten en judo was de eerste sport die ik op jonge leeftijd fanatiek beoefende. Uiteindelijk ben ik gestopt toen ik m’n bruine band had.
Hierna ben ik gaan korfballen, dit deed ik met veel plezier bij OEC in Helmond.
Door mijn plannen om naar het buitenland te gaan, ben ik gestopt met sporten. Op dit moment ben ik nog opzoek naar een leuke passende sport, waar ik, net zoals de kinderen, veel plezier in kan vinden.