Nicole van der Weerden

Nicole van der Weerden

Nicole van der Weerden
Algemeen Manager

Na mijn CIOS opleiding en de Fontys Sporthogeschool diploma te hebben behaald, heb ik een aantal jaren in Eindhoven als coördinator combinatiefuncties gewerkt.
Uiteindelijk heb ik mijn sportmanagement opleiding behaald en ben ik in 2012 voor JIBB gaan werken.
Als algemeen manager ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de combinatifunctionarissen/buurtsportcoaches van JIBB, draag ik bij aan de ontwikkeling en de realisatie van beleidsplannen. En ook het (verder) opzetten, uitbreiden en onderhouden van een netwerk van scholen, verenigingen en andere partners behoort tot mijn taken.
Turnen, zwemmen en volleybal zijn sporten die ik van jongs af aan heb beoefend. Inmiddels volleybal ik nog steeds actief en bij het turnen heb ik me gespecialiseerd in het lesgeven.
Peuter- en kleutergym geef ik nog wekelijks bij de gymnastiekvereniging in mijn geboortedorp en ook organiseer ik cursussen en scholingsdagen voor trainers vanuit de KNGU (Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie). Daar waar ik nog een gaatje kan vinden in mijn vrije tijd ga ik nog hardlopen en mountainbiken.
Sporten en sportstimulering is dan ook mijn passie en vanuit JIBB wil ik dan ook graag deze passie aan iedereen overbrengen, iedereen een positieve ervaring met sport/bewegen laten krijgen.
Want sporten/bewegen is gewoon leuk en ook nog goed voor je!