Tim Pistorius

20170314_155306_resized (258 x 459)

Tim Pistorius
Brouwhuis

Van kinds af aan wist ik het al, ik wil werken in de sport. Sporten is mijn passie & mijn uitlaatklep. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn droom heb kunnen waarmaken.
Begonnen op het CIOS in Sittard en geëindigd op de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven heb ik tijdens mijn opleidingen niet stil gezeten. Van het geven van voetbaltraining tot snowboardlessen en het werken bij een BSO in Eindhoven. Ik wilde zoveel mogelijk bezig zijn met sport en anderen plezier laten beleven en dat is met deze bijbaantjes absoluut gelukt. Mijn eerste echte baan in de sport was bij Sportformule Eindhoven. Ik heb hier gewerkt als vakdocent in het basisonderwijs.
Begin 2017 ben ik begonnen bij JIBB als combinatiefunctionaris in de wijk Brouwhuis. Hier ben ik verantwoordelijk voor sportclinics op 4 basisscholen, help ik kleuters hun beweegdiploma te halen en hoop ik zoveel mogelijk kinderen te begeleiden naar het vinden van een sport die bij hun past.
Zelf heb ik ook heel veel sporten gedaan. Helaas moet je soms keuzes maken omdat je niet alles kan blijven doen. Daardoor ben ik nu nog actief aan het voetballen en ben ik een fanatiek hardloper.